BURO2010
25/11/16

Mijlpaal voor Freek Vonk

Mijlpaal voor Freek Vonk

Er zijn al meer dan 25.000 kaarten verkocht voor de voorstelling ’Van Dino tot Dolfijn’ van bioloog Dr. Freek Vonk. De reeks shows vindt plaats op 28, 29 en 30 december in de HMH.

Freek is zeer populair bij Sinterklaas, sinds de komst van de Goedheiligman is de vraag naar tickets enorm gestegen. Daarom is er vandaag een extra show in de verkoop gegaan, dit is de achtste en tevens allerlaatste show dit jaar die in de kerstvakantie gaat plaatsvinden.

Tijdens de HMH shows zal Freek ook zijn stichting No Wildlife Crime onder de aandacht brengen. De bioloog zegt hierover:

“Wilde dieren hebben ernstig te lijden onder de criminele activiteiten van stropers. Daar wil ik met mijn stichting verandering in brengen.”

In de show vertelt Freek over zijn wereldse avonturen die hij heeft beleefd. De verhalen worden ondersteund door spectaculaire video’s en met speciale videotechnieken komen dieren tot leven. De familievoorstelling, voor alle leeftijden, bevat zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal hij op veler verzoek vragen uit het publiek beantwoorden.

Alleen voor de shows van 29 en 30 december zijn nog tickets verkrijgbaar vanaf 19 euro.

Meer info op www.freekvonklive.nl

The post Mijlpaal voor Freek Vonk appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws