BURO2010
21/02/18

Miss Montreal en BLØF op Pinkpop 2018!

Zojuist is tijdens de perspresentatie van Pinkpop in Paradiso in Amsterdam het programma van Pinkpop 2018 bekendgemaakt. Naast headliners Bruno Mars, Foo Fighters en Pearl Jam zullen ook AAA-artiesten Miss Montreal en BLØF te zien zijn tijdens het festival in Landgraaf.

Voor Miss Montreal is het de eerste keer op Megaland, terwijl BLØF eerder in 2006 het podium betrad.

Wanneer Miss Montreal op het podium staat is één ding zeker: er moet gedanst worden. De band met Sanne Hans als frontvrouw barst van de energie en scoorde hits als ‘Heaven Say Hell’, ‘Writing Stories’, en de nieuwe single ‘A Million Ways’. Dit seizoen is Sanne Hans opnieuw te zien als coach in The Voice. Met de nieuwe EP ‘Again’, de gloednieuwe single ‘A Million Ways’, een uitverkochte clubtour én eigen festival Bierpop ziet de toekomst er rooskleurig uit!

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en optredens op festivals blijkt de band nog steeds enorm populair. Inmiddels is het album ‘AAN’ verschenen en recent brengt de band de single ‘Zoutelande’ uit: een bijzondere samenwerking met de Vlaamse zangeres Geike Arnaert.

Gerelateerd nieuws