BURO2010
07/10/19

Nederlandstalige single en clubtour voor Miss Montreal

Miss Montreal heeft een gloednieuwe Nederlandstalige single: ‘Een Stap Terug.’ De single is een voorloper van het (eveneens Nederlandstalige) album dat volgend jaar uit komt. Zoals zojuist bekend is gemaakt in RTL Boulevard gaat de band van frontvrouw Sanne Hans komend voorjaar op clubtour om naast de vele hits vooral nieuw materiaal van dit album ten gehore te brengen. De kaartverkoop voor de clubtour start op 4 oktober om 10:00 uur via de zalen en www.missmontreal.nl.

Een Stap Terug

Miss Montreal brengt na jarenlang in het Engels gezongen te hebben een dijk van een Nederlandstalige track uit; Een Stap Terug. Terug naar de basis. Een song over de pijn en moeite die het kost om los te laten als een relatie uit gaat tussen twee geliefden. Ook gaat deze release gepaard met de eerste Miss Montreal videoclip in zo’n acht jaar! De single is het eerste wapenfeit van het aankomende Nederlandstalige album van de zangeres. Daarnaast gaat Miss Montreal komend voorjaar weer op clubtour, waar ze naast haar grote hits ook vele nieuwe Nederlandstalige nummers ten gehore zal brengen.

“Het is superspannend om weer met Nederlandstalige muziek te komen, en ik kijk er dan ook enorm naar uit dit met iedereen te kunnen delen tijdens mijn opkomende tour” aldus Sanne.

Het is 2008 als Miss Montreal haar eerste single ‘Just A Flirt’ uitbrengt. Acht albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Millon Ways en het duet ‘Scared Of Love’ (ft. Wulf) heeft de zangeres meerdere platina en gouden -platen op haar naam staan.

Clubtour

 

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Henkjan Onnink

Gerelateerd nieuws