BURO2010
21/03/22

Nieuw exclusief: Bastiaan Ragas

Welkom Bastiaan Ragas!

Met Bastiaan Ragas en zijn Basband krijg je live entertainment van topniveau voor feesten, evenementen en festivals. Het ideale programma voor openbare en besloten events. Met de vele herkenbare tophits wordt het een geweldig avondje meezingen, feesten en genieten. Een feest der herkenning!

Met zijn dertig jaar lange carrière als popzanger, presentator en theaterperformer weet Bastiaan Ragas precies hoe hij zijn publiek kan ontroeren en vermaken. Succes verzekerd!

Hij verkocht miljoenen platen, had hits over de hele wereld en brak in Nederland door als musicalperformer met een Musical Award en hitsingle ‘Alles.’

Met de altijd spontane en enthousiaste Bastiaan Ragas en zijn vierkoppige Basband krijg je een 60 minuten durende, interactieve en energieke liveshow waar het publiek van zal smullen.

Natuurlijk kan Bastiaan in overleg tevens de presentatie, introductie of aankondiging op zich nemen. Naast optredens met zijn eigen Basband, is Bastiaan Ragas tevens solo te boeken of met pianist in een intieme setting.

Boek Bastiaan Ragas exclusief bij BURO2010

Gerelateerd nieuws