BURO2010
07/12/17

Nieuw & Exclusief bij AAA2010: The Kik

The Kik met frontman Dave von Raven bereikte landelijke bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door waarin de band maandelijks bekende hits vertaalde en anticipeerde op gesprekken aan tafel.

Dankzij dit succes werden afgelopen jaren vier albums uitgebracht, speelden ze in vele clubs, theaters en op festivals. Momenteel is Dave von Raven te zien in het populaire tv-programma Maestro waar hij het tot de halve finale schopte.

Afgelopen week bracht de band hun nieuwe album uit ‘Hertaalt!‘. Dit album staat vol met bekende hits van o.a. The Rembrandts, The Beatles en The Backstreet Boys welke in een geheel nieuw jasje zijn gestoken. De gelijknamige theatertour start begin januari.

Bekijk hier de videopromo van de theatertour!

The Kik is geïnspireerd door grootheden uit de sixties als Beatles en Kinks. Ook het instrumentarium van de band verwijst naar die tijd: vox-versterkers, drums van Ludwig en gitaren van onder meer Rickenbacker. Samen met een flinke dosis Rotterdamse humor is de band ook een graag geziene gast op besloten events. Speciaal voor besloten events bestaat ook de mogelijkheid om een lied op maat te laten maken!

The Kik is te boeken in de volgende settings:

  • Live band (Reguliere set)
  • Live band (Akoestische set)
  • Klein akoestisch (Dave & Arjan)
  • Als gastsolist (Dave)

Besloten boekingen: AAA2010
Tel: 020 – 760 0312 / ronald@aaa2010.nl

Openbare boekingen: Radar Agency
Tel: 020 – 233 3697 / jaap@radar-agency.com

Gerelateerd nieuws