BURO2010
25/04/21

Nieuw bij BURO2010: Patricia van Haastrecht

Finaliste ‘We Want More’ komt met nieuwe single ‘Gravity’

 

Patricia van Haastrecht brengt vandaag haar nieuwe single ‘Gravity’ uit. Patricia zong de track zaterdag in de finale van het TV programma ‘We Want More’ en behaalde hiermee een derde plek. De single werd geproduceerd door Albert Harvey die eerder werkte met oa David Guetta, J Balvin, Mr Probz en Marco Borsato.

 

Naast de finaleplek en de release van haar nieuwe single is tegelijkertijd ook haar blind audition met de song ‘Rise up’, waarmee zij in 2019 debuteerde in ‘The voice of Holland’, meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. De teller van de song op Spotify staat inmiddels op meer dan 1 miljoen streams.

Naast haar finaleplaats in ‘We Want More’ en ‘The voice of Holland’ (2019), gaf Patricia (31) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

 

BURO2010 is trots op de exclusieve samenwerking met Patricia!
Voor boekingen en informatie: info@buro2010.nl / 036-7600140

Gerelateerd nieuws