BURO2010
29/05/21

Eurovisie Songfestival groot succes voor Edsilia Rombley

Eurovisie Songfestival groot succes voor Edsilia Rombley

Edsilia Rombley

Het kan je niet ontgaan zijn: het Eurovisie Songfestival werd dit jaar in Nederland (Ahoy) georganiseerd. En hoe! De wereldpers sprak vol lof over de waanzinnige shows en uitstekende presentatie van onder andere Edsilia Rombley! 

Na vele repetities, twee halve finales en een spectaculaire finaleshow heeft powervrouw Edsilia een fantastische indruk achtergelaten! Dat ze kan zingen wisten we al (zo deed ze als zangeres zelf ook maar liefst twee keer mee aan het Songfestival), maar in Rotterdam liet Edsilia op onnavolgbare wijze zien dat ze nog veel meer in haar mars heeft. Samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Nikkie de Jager presenteerde ze de sterren van de hemel en straalde ze als nooit tevoren. Met haar onuitputtelijke energie, enthousiasme en humor en wist ze de miljoenen kijkers met gemak om haar vinger te winden.

Edsilia Rombley

ZANGERES EDSILIA ROMBLEY BOEKEN

Naast deze uiterst succesvolle Songfestival presentatie is én blijft Edsilia een fantastische zangeres! De mogelijkheden zijn eindeloos: boek Edsilia Rombley voor een intiem pianoconcert, een soulfull optreden met band, een opzwepend tape-optreden, een online show of als presentatrice van uw bedrijfsfeest. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Edsilia Rombley

Edsilia volgen via haar socials? Check InstagramFacebook en Twitter.

Voor boekingen van Edsilia Rombley klik hier

Jan Smit, Chantal Janzen en vele andere personalities kun je hier vinden.

Benieuwd welke artiesten BURO2010 nog meer exclusief vertegenwoordigd, klik dan hier.

Gerelateerd nieuws