BURO2010
  • Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!
    Racoon: Exclusief te boeken voor besloten events!
25/09/18

Racoon in De Wereld Draait Door

Racoon is de nieuwe maandelijkse muzikale gast van De Wereld Draait Door. Gisterenavond was de band traditiegetrouw te zien in de eerste uitzending van het seizoen. Racoon zal elke laatste vrijdag van de maand spelen in de uitzending.

De aftrap van het nieuwe seizoen werd meteen goed ingeluid. Racoon speelde het nummer ‘Nieuwe Maan‘. Een echte fan zal meteen herkennen dat dit een Nederlandse versie was van de hitsingle ‘Shoes Of Lightning‘. Bekijk hieronder het nieuwe variant:

Racoon gaf al eerder aan enthousiast te zijn over de uitnodiging.

Racoon: “Soon.. De aftrap van DWDD op 24 september begint het programma aan een nieuw seizoen. De show wordt in een nieuw jasje gestoken, de maandelijkse muzikale gast ook. Bedankt voor de uitnodiging Matthijs, altijd fijn bij jullie. We kijken ernaar uit!”

Eerdere muzikale gasten van De Wereld Draait Door waren; Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back To The Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine, Typhoon, Lucas Hamming, Sue the Night, en Roxeanne Hazes.

Live
Na een volledig uitverkochte theatertour in 2016, is dit najaar Racoon voor het eerst te zien in Koninklijk Theater Carré. Dit als deel van hun theatertour, waarin ze 30 theaters aandoen met hun laatste album; ‘Look Ahead And See The Distance’. Kaarten hiervoor zijn beschikbaar via de link!

Gerelateerd nieuws