BURO2010
22/05/18

Racoon kondigt theatertour aan

Racoon trekt dit najaar de theaters in met een tournee langs 30 zalen. De start is in Zeeland en gaat vervolgens door heel Nederland van De Oosterpoort in Groningen naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam tot het Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. De kaartverkoop is net gestart via www.racoon.nl.

Na een volledig uitverkochte theatertour in 2016, komt de Zeeuwse band met een nieuwe voorstelling vernoemd naar hun laatste album ”Look Ahead And See The Distance”. Voor het eerst in hun geschiedenis staan ze hiermee ook op de planken in Theater Carré.

Vreemd genoeg kwam het er in het verleden nooit van. Deze keer viel de puzzel wel goed. Carré is uiteraard een bijzondere plek, en we hebben er al een hoop muzikale helden de revue zien passeren. Daar op het podium staan geeft wel een kick!’ – Bart van der Weide, zanger van Racoon.

Vorige maand stond de band nog in een uitverkochte Ziggo Dome. Dit najaar wordt de intimiteit van het theater opgezocht. Racoon brengt er een avondvullend programma waarin materiaal van het nieuwe album wordt afgewisseld met klassiekers als Love You More, No Mercy en Took A Hit. Gewapend met de mooiste liedjes in hun pure eenvoud, zal Racoon het theaterpubliek zonder twijfel weer betoveren.

Gerelateerd nieuws