BURO2010
24/10/16

Radio Eliza breekt record met 45 Popronde shows

Radio Eliza breekt record met 45 Popronde shows

Een bijzondere presentatie van Radio Eliza; de band speelt dit jaar in alle steden waar Popronde wordt georganiseerd. De band geeft in totaal 45 shows in 40 steden. En dat is een record. Nog nooit eerder speelde een deelnemer van de Popronde zoveel shows.

Leeuwarden. Dat was de enige stad die nog ontbrak in het schema van Radio Eliza. Vandaag werd bekend dat de band een optreden te pakken heeft in de Friese stad. Bingo dus! Wil je Radio Eliza live zien? Bekijk hier hun volledige schema. Op 26 november sluit Radio Eliza hun Popronde-avontuur af tijdens het eindfeest in Amsterdam.

Radio Eliza

Even kennismaken: begin 2015 steken Morris Brandt en Ruben Bannet de koppen bij elkaar om een aantal dansbare popliedjes te schrijven. Het klikt en samen met drie medestudenten van de Herman Brood Academie is de band Radio Eliza geboren. In de zomer van hetzelfde jaar besluiten ze om deel te nemen aan de Amsterdamse Popprijs. Met succes! Tijdens de finale in een uitverkochte Melkweg veroveren ze de harten van zowel jury als publiek.

Popronde 2016

Het landelijk reizende festival strijkt tot en met november neer in 40 steden. Deelnemende podia zijn cafes, galeries, theaters, platenzaken, kerken en clubs. Namens Agents After All staan Jeangu Macrooy, STATESMEN, David Benjamin en Sofie Winterson op het programma. Namens Topbillin’ reizen Dusty en Cookachoo door het land. In totaal zijn er 165 shows voor de acts bevestigd.

Kijk op popronde.nl voor alle data en locaties.

The post Radio Eliza breekt record met 45 Popronde shows appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws