BURO2010
30/11/16

RONDÉ en meer toegevoegd aan line-up Concert at SEA

RONDÉ is toegevoegd aan de line-up van Concert at SEA. De band werd woensdag samen met Doe Maar en UB40 aangekondigd. Eerder werd al de komst van ondermeer Kensington, Racoon, Tom Odell, Broederliefde en Anouk naar het Zeeuwse festival van BLØF bevestigd.

Met de aankondigingen van vandaag zijn de grootste namen per festivaldag bekend. Vrijdag 2 december om 10:00 uur start de kaartverkoop van de dagkaarten.

Concert at SEA vindt op 30 juni en 1 juli plaats op de Brouwersdam in Zeeland. De 30.000 weekendkaarten voor het festival raakten vorige week in 1,5 uur uitverkocht. De organisatie benadrukt dat officiële kaarten alleen verkrijgbaar zijn op www.concertatsea.nl en dat alle kaarten op naam worden verkocht.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland met 40.000 bezoekers per dag. Het is tevens het paradepaardje van BLØF, die het festival in 2017 voor de twaalfde keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

Gerelateerd nieuws