BURO2010
17/10/16

Room Eleven geeft verrassingsoptreden op Amsterdam Centraal

Room Eleven geeft verrassingsoptreden op Amsterdam Centraal

Room Eleven heeft maandagmiddag een verrassingsoptreden gegeven op Station Amsterdam Centraal. De band speelde twee liedjes bij ‘de piano’ in de hal van het station.

Het optreden was live te volgen op Facebook. Kijk terug:

Tour

Room Eleven gaat in november op clubtour door Nederland. De band speelt in onder meer Amsterdam en Den Haag. De kaartverkoop van de concerten is inmiddels gestart via de zalen.

NPO Radio 2 presenteert 
Room Eleven Clubtour

21 november – De Oosterpoort, Groningen 
23 november – Doornroosje, Nijmegen (uitverkocht)
25 november – TivoliVredenburg, Utrecht 
26 november – Paard van Troje, Den Haag 
28 november – Paradiso, Amsterdam

Room Eleven

Room Eleven hield er in 2010 mee op, na een succesvolle carrière van zes jaar. De jazzpop band deed uitverkochte club- en theatertours en speelde op festivals als North Sea Jazz, Oerol en Canadian Montreal Jazz Festival.

Het debuutalbum ‘Six White Russians And A Pink Pussycat’ werd onderscheiden met platina en voor opvolger ‘Mmm… Gumbo’ ontvingen ze een gouden plaat. De band is sinds dit voorjaar weer bijeen. Binnenkort wordt ‘Six White Russians And A Pink Pussycat’, het debuutalbum dat tien jaar geleden verscheen, uitgebracht op vinyl.

Janne Schra, zangeres van Room Eleven:

We zijn bijzonder verrast dat er na zeven jaar afwezigheid zoveel enthousiasme is voor Room Eleven. Het heeft ons nieuwe energie gegeven om weer een aantal shows te doen. Een paar feestjes met oude nummers.

The post Room Eleven geeft verrassingsoptreden op Amsterdam Centraal appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws