BURO2010
10/11/16

Room Eleven op tour door Nederland

Room Eleven op tour door Nederland

Over minder dan twee weken gaat Room Eleven op clubtour door Nederland. Na zes jaar afwezigheid gaf de band in juli een eenmalig optreden in TivoliVredenburg Dat in 15 minuten uitverkocht raakte. Dat krijgt nu een vervolg met shows in Groningen, Nijmegen (Uitverkocht), Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Kaarten zijn verkrijgbaar via de zalen.

Room Eleven hield er in 2010 mee op, na een succesvolle carrière van zes jaar. De jazzpop band deed uitverkochte club- en theatertours en speelde op festivals als North Sea Jazz, Oerol en Canadian Montreal Jazz Festival.

Het debuutalbum ‘Six White Russians And A Pink Pussycat’ werd onderscheiden met platina en voor opvolger ‘Mmm… Gumbo’ ontvingen ze een gouden plaat. De band is sinds dit voorjaar weer bijeen. Binnenkort wordt ‘Six White Russians And A Pink Pussycat’, het debuutalbum dat tien jaar geleden verscheen, uitgebracht op vinyl.

Janne Schra, zangeres van Room Eleven:

We zijn bijzonder verrast dat er na zeven jaar afwezigheid zoveel enthousiasme is voor Room Eleven. Het heeft ons nieuwe energie gegeven om weer een aantal shows te doen. Een paar feestjes met oude nummers.

NPO Radio 2 presenteert 
Room Eleven Clubtour

21 november – De Oosterpoort, Groningen 
23 november – Doornroosje, Nijmegen (Uitverkocht)
25 november – TivoliVredenburg, Utrecht 
26 november – Paard van Troje, Den Haag 
28 november – Paradiso, Amsterdam

The post Room Eleven op tour door Nederland appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws