BURO2010
15/09/17

Trijntje Oosterhuis: Nieuw album & theatertour

Als een van de meest veelzijdige zangeressen van ons land varieert Trijntje Oosterhuis met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums met nummers van Burt Bacharach, nam een jazzplaat op met de bigband Clayton-Hamilton Jazz Orchestra en bracht weer een heel ander geluid in samenwerking met Anouk. Nu is het tijd voor een nieuwe stap: met ‘Leven Van De Liefde‘ levert ze haar eerste volledige Nederlandstalige album af vol zelfgekozen bestaande liedjes zoals bijvoorbeeld Is Dit Alles (Doe Maar) en Eenzaam Zonder Jou (Andre Hazes)

Komende maanden staat Trijntje met haar nieuwe theatertour in de nederlandse theaters met een muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste Nederlandstalige liedjes. Tijdloze nummers krijgen een nieuw leven, maar ook haar eigen Nederlandstalige hits, zoals De Zee, Vlieg Met Mee, Nu Dat Jij Er Bent of het prachtige Ken Je Mij, hebben een plaats in dit programma.

Leven Van De Liefde verschijnt op 15 september. De theatertour start een dag later op 16 september en loopt tot juni 2018. Tickets zijn hier te bestellen!

Het repertoire van Trijntje kent geen grenzen, en juist dat(!) maakt haar zo geschikt voor vrijwel elk event. Samen met u creëren we graag de juiste setting, die perfect zal aansluiten bij de entourage van uw event! Of het nu gaat om een optreden met jazz-repertoire, Motown & Soul of Nederlandstalige liedjes: Trijntje kan het allemaal!

Trijntje Oosterhuis is (o.a.) als volgt in te zetten:

  • met haar live band (4 tot ca 8 personen)
  • met haar Big Band
  • met pianist of gitarist
  • met haar jazztrio (of in kleinere bezetting)
  • solo met een tape-optreden (alleen besloten boekingen)
  • als gastsoliste met diverse andere bands/orkesten 

Informeer nu naar de boekingsmogelijkheden! Voor boekingen van Trijntje Oosterhuis: Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

Gerelateerd nieuws