BURO2010
05/04/19

Trijntje Oosterhuis schitterde in uitverkochte Ziggodome

Trijntje Oosterhuis vierde haar 25-jarig jubileum afgelopen weekend met een uitverkocht concert in de Ziggo Dome. Met 70 musici begeleidde het met Grammys bekroonde Metropole Orkest Trijntje tijdens haar jubileumconcert. Daarnaast kwamen diverse gastartiesten als Marco Borsato, Alain Clark, Tino Martin en Davina Michelle langs ter  Bekijk hier de reportage die RTL Boulevard maakte!

Op 24 mei verschijnt het nieuwe album van Trijntje  (geschreven met o.a. Alain Clark, Diggy Dex, Vjeze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne). Als voorloper is het nummer Dit Is Voor Mij als uitgebracht. Bekijk hier de bijbehorende vdeoclip!

In het najaar staat er een clubtour op de planning. Deze nieuwe tour staat in het teken van Trijntje haar muzikale roots: met een band op het podium, muziek maken en popliedjes zingen. De clubtour loopt van 12 oktober t/m 30 november. Tickets zijn hier te bestellen!

Daarnaast blijft Trijntje Oosterhuis uiteraard beschikbaar voor boekingen. Uniek: Trijntje maakt per gig een setlist op maat met de opdrachtgever! Of het nu gaat om een ingetogen optreden tijdens borrel / diner of juist als feestelijke en dansbare afsluiter: het onuitputtelijke repertoire van Trijntje kent geen grenzen! Juist dat maakt haar zo geschikt voor vrijwel elk event. Samen met u creëren we graag de juiste setting, die perfect zal aansluiten bij de entourage van uw event! Of het nu gaat om een optreden met jazz-repertoire, Motown & Soul, of met Nederlandstalige liedjes: Trijntje kan het allemaal!

Trijntje Oosterhuis is (o.a.) als volgt in te zetten:

  • met haar live band (4 tot ca 8 personen)
  • met haar Big Band
  • met pianist of gitarist
  • met haar jazztrio (of in kleinere bezetting)
  • solo met een tape-optreden (alleen besloten boekingen)
  • als gastsoliste met diverse andere bands/orkesten 

Voor boekingen van Trijntje Oosterhuis:
Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

Gerelateerd nieuws