BURO2010
 • Vacature Bookings BURO2010
  Vacature Bookings BURO2010
18/07/18

VACATURE

Vacature Bookings BURO2010

VACATURE:  SALESMEDEWERK(ST)ER BOOKINGS – 40 uur per week (1,0 fte)

BURO2010 is het officiële en directe boekingskantoor van vele bekende artiesten, bands, dj’s, tv-koks, personalities en sprekers. BURO2010 behoort tot de grotere artiestenboekingskantoren van Nederland maar werkt in een klein, enthousiast en professioneel team vanuit het kantoor in Almere West (Gebouw MediaPlaza). Wij zoeken – per 1 oktober – een zeer bevlogen artiestenboeker.

Tot onze klantenkring behoren o.a.: bedrijven, instellingen, overheden, particulieren, artiesten- & evenementenbureaus, (party)locaties, theaters, cateraars, festivals, reclamebureaus, weddingplanners, eva. Voor deze klanten maken wij bijzondere entertainment- (& events) voorstellen, waarbij de artiesten waar we voor mogen werken primair centraal staan qua salesondersteuning en promotie.

Wij zoeken op korte termijn een uitstekende Salesmedewerk(st)er Bookings. Hij of zij is bekend met de verkoop van artiesten/entertainment en kent de dynamiek rondom artiesten, klanten, (tour)managers, technische- en andere partijen in de keten. Een leuke baan bij een jong en gerenommeerd entertainmentbedrijf.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit;

 • Beheren en managen van de artiestenagenda’s
 • Contact onderhouden met alle partijen
 • Proactieve sales (van acquisitie, sales tot nabellen en her-boekingen)
 • Entertainment- (& events) offertes opmaken
 • Contractadministratie voeren (van optie, boeking tot bevestiging en check)
 • Alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden
 • Beheren diverse social media / sites / CMS-systemen / google analatics
 • Opmaken van artiestenmailings in Mailchimp & diverse overige promoties
 • Ondersteuning en vervanging van overige medewerkers (support bij) afwezigheid/vakantie

Profiel
Je werkt zelfstandig, enthousiast, goed georganiseerd en zeer accuraat en je bent qua sales echt pro actief(!) ingesteld. Je kunt prioriteiten goed onderscheiden en je voelt je direct verantwoordelijk voor de sales, en afhandeling van de boeking(en) en bijbehorende artiestenagenda’s. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring met de contractadministratie van artiestenboekingen EN/OF de entertainmentbranche is noodzakelijk en ervaring met het programma ArtWin is een pre. Je bent woonachtig in de Randstad (bij voorkeur omgeving Almere-Het Gooi-Amsterdam), beschikt over eigen vervoer (of openbaar vervoer) en bent fulltime beschikbaar (incl. af en toe een weekenddienst of werk/locatie/artiestbezoek in het weekend of ’s avonds). Het betreft een functie met mogelijkheden om snel door te groeien, in lijn met de groei van ons bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden
BURO2010 biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie (40 uur per week).

Reageren?
Onze slogan is “MOMENTS TO REMEMBER”.
Wil jij deze momenten (mede) mogelijk maken? Reageer dan nu!

Stuur vóór vrijdag 17 augustus a.s. je cv, foto en motivatie, uitsluitend per e-mail naar info@buro2010.nl, onder vermelding van “Vacature Salesmedewerk(st)er Bookings”.

BURO2010
Katernstraat 11 (Gebouw MediaPlaza) Almere
T 036-7600140
E info@buro2010.nl
I www.buro2010.nl

Note: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerd nieuws