BURO2010
27/01/18

Zoutelande van BLØF en Geike Arnaert #1 in de Mega Top 50!

BLØF heeft, samen met Geike Arnaert, zijn vijfde nummer 1 te pakken in de Mega Top 5o! Na ‘Holiday In Spain’ (2004), ‘Aanzoek Zonder Ringen’ (2006), ‘Alles Is Liefde (2007) en ‘Oktober’ in 2008 is het tien jaar na dato dus weer raak met ‘Zoutelande’.

‘Zoutelande’ is een cover van ‘Frankfurt Oder’, een Duitse hit van Bosse. De Nederlandstalige versie van BLØF kwam op het album AAN te staan. Met toevoeging van de Vlaamse Geike Arnaert (Hooverphonic) leidt dit tien jaar na ‘Oktober’ dus weer tot een dikke hit.

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en optredens op festivals blijkt de band nog steeds enorm populair. Inmiddels is het album ‘AAN’ verschenen en recent bracht de band de single ‘Zoutelande’ uit: een bijzondere samenwerking met de Vlaamse zangeres Geike Arnaert. Op 10 maart 2018 geeft de band een concert in de Ziggo Dome.

Gerelateerd nieuws