BURO2010
Offerte Persfoto

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Angela Groothuizen

Angela Groothuizen (BABS)

Angela Groothuizen kennen we natuurlijk allemaal als zangeres, presentatrice en jurylid. Maar daarnaast is deze alleskunner officieel een BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) en dat doet ze met zeer veel passie.

“Er mag gelachen worden, hardop of alleen met een glimlach, maar er mag ook een traantje gedroogd worden”, vertelt Angela. “Wanneer ik jullie trouwambtenaar word dan hebben we vooraf een lang gesprek waarin ik alles wil weten over jullie liefde. Jullie verhaal. Ik schrijf dat uit en zorg dat het een verhaal wordt waarin jullie je zelf herkennen en waar het publiek om kan grinniken”.

Mocht er behoefte aan zijn dan kan Angela ook een passend nummer zingen. Er zijn veel liedjes waar uit gekozen kan worden. Alles op maat. Met Angela Groothuizen wordt jullie huwelijksceremonie een onvergetelijk hoogtepunt van jullie trouwdag!

Angela Groothuizen boeken voor jullie trouwdag? Informeer tijdig naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. 

Angela Groothuizen als BABS boeken?

Wil jij Angela Groothuizen boeken of inhuren als BABS voor jullie bruiloft? De basisprijs voor een BABS-optreden van Angela Groothuizen bedraagt € 3.995 exclusief BTW en eventueel Buma.

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Angela Groothuizen (BABS). Voor vragen over beschikbaarheid en voorwaarden, kun je rechtstreeks contact opnemen met peter@buro2010.nl, hij helpt je met plezier verder!

Wil je andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl.

Boekingsmogelijkheden

  • BABS
  • Zangeres

Social media Angela Groothuizen