BURO2010
  • Jeffrey Schenk
    Jeffrey Schenk
Offerte Persfoto Website

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Jeffrey Schenk

Waar hij in zijn jonge jaren menig talentenjacht in Nederland bezocht leerde Jeffrey Schenk de kneepjes van het vak in het bekende Amsterdamse café Bolle Jan. In het café van de ouders van René Froger was hij 14 jaar lang wekelijks op de bühne te vinden.

In 2013 gooit Jeffrey hoge ogen met zijn deelname aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij het zelfs tot de finale weet te schoppen. Tijdens de opnames ontmoet hij muziekproducer Eric van Tijn waarmee hij diverse nummers opneemt.

In de afgelopen jaren is Jeffrey diverse muzikale samenwerkingen aangegaan met artiesten als Raffaela Paton, Marlane, Suzan de Reus en Cor Bakker.

Jeffrey maakt in 2022 zijn opwachting in het 12e seizoen van de Voice of Holland waar hij tijdens de blind auditions drie coaches met hun stoel liet draaien.

Zelf omschrijft Jeffrey zijn muzikale stijl als Volkspop. Zijn optredens staan bol met combinaties van mooie liedjes van Paul de Leeuw, Frank Boeijen, Tino Martin, Andre Hazes en Rene Froger. Maar ook opzwepende liedjes van Marco Borsato, De Toppers en hits uit 70’s en 80’s passeren de revue.

Eigenlijk is alles mogelijk bij een optreden van Jeffrey Schenk.

 

Prijs Jeffrey Schenk boeken?

Wilt u Jeffrey Schenk boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Jeffrey Schenk en de beschikbaarheid van Jeffrey Schenk?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Jeffrey Schenk. Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Jeffrey Schenk.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden

Social media Jeffrey Schenk

Video