BURO2010
09/03/12

13 mei Racoon & Friends For Jayden

Op zondag 13 mei organiseert Racoon op de Grote Markt van Goes een benefietevenement ten voordele van Stichting Jayden. Het feest gaat Racoon & Friends for Jayden heten en begint om 17u30. Racoon, de 3JS, Gers Pardoel en Danny Vera maken er een onvergetelijke avond van!

Racoon and Friends for Jayden wil geld inzamelen om verder onderzoek naar neuroblastoom te steunen, ondermeer om het genezingsproces van deze akelige ziekte bij kinderen een stuk aangenamer te maken.

Stichting Jayden heeft al verschillende ambassadeurs; RacoonJohnny Hoogerland,John de WolfMuis en Leeuw. Deze mensen hebben zich al langer gebonden aan de Stichting, maar dat volstaat op zich niet om vooruitgang te maken met het onderzoek.

Racoon schaarde zich een tijdje terug achter de Stichting, ondermeer door alle opbrengsten van hun huidige single ‘Don’t Give Up The Fight’ integraal aan de vereniging door te sluizen.

Tickets kosten 9 euro in de voorverkoop. Je kunt hiervoor terecht bij de horecazaken aan de Grote markt in Goes, bij alle VVV kantoren in Zeeland en in alle Free Record Shops enVan Leest zaken in Nederland en België. Online bestellen kan uiteraard ook via de sitehttp://www.racoonandfriendsforjayden.nl/. Als er nog tickets beschikbaar zijn op de dag zelf, kun je ook nog aan de kassa terecht. Je betaalt dan 11 euro voor een kaartje.
Wil je Racoon voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws