BURO2010
  • Agenda 2018 van Guus Meeuwis nu geopend!
    Agenda 2018 van Guus Meeuwis nu geopend!
28/11/17

Agenda 2018 nu geopend voor besloten boekingen

De 2018-agenda van Guus Meeuwis is nu geopend. Guus Meeuwis is alleen te boeken met zijn volledige live-band. Tijdens het concert van 60 minuten komen veel van zijn hits voorbij; uit de oude doos maar ook zijn nieuwe liedjes.

BURO2010 is exclusief boekingspartner voor de besloten* boekingen van Guus Meeuwis. Bel 036-7600140 – info@buro2010.nl – www.buro2010.nl
(* Besloten = geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen incentive- en spaaracties of commerciële activaties, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Openbare boekingen van Guus Meeuwis: www.doubleveeconcerts.nl
Management, media & more: www.modestus.nl


Nieuwe single: “Ik Geloof In Geluk”
Eind oktober kwam Guus Meeuwis’ nieuwe single uit. Guus schreef het bijzondere nummer samen met Ilse DeLange en JB Meijers in Nashville. “Ik Geloof In Geluk” gaat over het maken van moeilijke keuzes en het even niet meer helder zien, maar vooral over hoop en er weer bovenop komen. Momenteel werkt Guus hard aan zijn nieuwe album welke gepland staat voor release in het voorjaar van 2018.

Klik hier om het liedje te beluisteren via Spotify
Klik hier om het liedje te beluisteren via iTunes


Guus Meeuwis
Nog een paar dagen… Groots met een zachte G – De Wintereditie!

Zondag 19 november sloot Guus Meeuwis zijn clubtour af met een fantastisch optreden in het sfeervolle Bibelot te Dordrecht. Veel tijd om terug te kijken op deze succesvolle najaarstour is er niet, want alle pijlen zijn alweer gericht op zijn Groots met een zachte G – De Wintereditie concerten in de Ziggo Dome, die op 1 én 2 december zullen plaatsvinden. Daarvoor neemt de zanger naast zijn koffer met hits ook al het goede mee dat december te bieden heeft; van Sinterklaas, sneeuw en de Kerstman tot Oud & Nieuw en vuurwerk. Voor meer informatie klik hier.


Guus Meeuwis

‘Het is een nacht’ krijgt een plekje in de Dikke van Dale
De uitdrukking ‘het is een nacht die je normaal alleen in films ziet’ komt in de Dikke Van Dale. De regel, afkomstig uit de debuut hit van Guus Meeuwis & Vagant uit 1995, heeft zich ‘snel ingekapseld in het culturele erfgoed’. Dat meldde Van Dale-hoofdredacteur Ton den Boon in het Radio 5-programma Volgspot.

Fotocredits 1e en 2e foto: Bart van Heemskerk
Fotocredits 3e foto: Mark Uyl

Gerelateerd nieuws