BURO2010
  • GUUS MEEUWIS VIERT HET GELUK MET NIEUWE SINGLE, ALBUM EN THEATERTOUR
    GUUS MEEUWIS VIERT HET GELUK MET NIEUWE SINGLE, ALBUM EN THEATERTOUR
07/03/18

GUUS MEEUWIS VIERT HET GELUK MET NIEUWE SINGLE, ALBUM EN THEATERTOUR

Na een periode waarin het leven van Guus Meeuwis grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen even stil te staan. Zijn liefde voor muziek is zo mogelijk nog groter geworden en ook is een nieuwe liefde ontstaan. En dat horen we op zijn nieuwe album GELUK dat op 18 mei uitkomt op zijn eigen platenlabel Modestus Records. Op 31 augustus begint de gelijknamige theatertour waarmee Guus tot half april 2019 door Nederland trekt. De kaartverkoop voor deze tournee start a.s. zaterdag om 10.00 uur via www.guusmeeuwis.nl.

“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt.”, aldus Guus Meeuwis. Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat.

Tijdens een roadtrip door de staat Tennessee wordt de basis gelegd voor Guus zijn twaalfde studioalbum. Met een stapel songteksten en ideeën rijdt Guus van Nashville naar Memphis om uit te komen in de befaamde Ardent Studios waar eerder Bob Dylan, The White Stripes en Led Zeppelin hun muziek hebben opgenomen. Het is in die studio dat het album GELUK zijn sound krijgt als Guus voor het eerst in zijn leven zonder band de studio in gaat. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt. Hij heeft geleerd en gedurfd om níet op safe te spelen.

“Het klinkt vast heel simpel, maar ik vond het doodeng. Alsof ik naakt in de studio stond. Het waren alleen de liedjes en ik. Maar dat beviel goed, heel goed. Het was misschien ook precies wat ik op dat moment nodig had. En het was de bevestiging dat de liedjes de goede kant op gingen waardoor ik wist; we kunnen naar huis om een album te maken.” vertelt Guus.

Terug in Nederland vormen zijn opnieuw gevonden geluk en de opnames uit Memphis de blauwdruk voor het album GELUK. Guus besluit dan ook dit album zelf te produceren. Zo persoonlijk als het album is, wil hij de gehele regie in handen houden. Het resultaat is een album dat voelt als een ijkpunt in het leven van Guus Meeuwis. Of zoals zijn moeder zegt: “Als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”

Vanaf 31 augustus augustus trekt Guus met zijn nieuwe liedjes langs de theaters om zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. “Ik heb ónwijs veel zin om de nieuwe liedjes van GELUK mee het theater in te nemen! We hebben ze tijdens de clubtour getest en laten groeien, en nu ze tot volle bloei zijn gekomen is er niets mooier om ze te delen met ons publiek.”, aldus Guus. De kaartverkoop voor deze tournee start a.s. zaterdag om 10.00 uur via www.guusmeeuwis.nl en de theaters.

De single Je Staat Niet Alleen van het te verschijnen album GELUK heeft Guus Meeuwis maandagavond voor het eerst live op tv gespeeld bij De Wereld Draait Door. De single is vanaf dinsdagochtend op alle bekende digitale platformen te beluisteren en te downloaden.

Guus Meeuwis boeken?

Wilt u Guus Meeuwis boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Guus Meeuwis en de beschikbaarheid van Guus Meeuwis ?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Guus Meeuwis . Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Guus Meeuwis .

Gerelateerd nieuws