BURO2010
  • Guus Meeuwis Groots
    Guus Meeuwis Groots
13/09/17

Guus Meeuwis – clubtour van start & Wintereditie Groots in Ziggo Dome

Vorige week woensdag is de clubtour van Guus Meeuwis met The Monkey Sandwichband van start gegaan. De aankomende maanden spelen ze door heel Nederland.

Tevens heeft Guus Meeuwis deze week bekend gemaakt dat hij op 1 en 2 december van dit jaar de Ziggo Dome wederom gaat bezoeken voor een Wintereditie van zijn Groots met een zachte G concerten. (Aftermovie 2016) Daarvoor neemt de zanger naast zijn koffer met hits ook al het goede mee dat december te bieden heeft; van Sinterklaas, sneeuw en de Kerstman tot Oud & Nieuw en vuurwerk.

Guus: “De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben! Die Winter concerten waren zó onwijs leuk dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen. Alsof we in een wervelwind van kerstelfjes en pepernoten waren beland, haha! Ik denk dat we met redelijke zekerheid kunnen zeggen dat we een nieuwe traditie zijn begonnen en hier nu elke winter terugkeren.

De openbare kaartverkoop start zaterdag 16 september a.s. om 10.00 uur via zijn website.

Ondertussen blikt Guus ook nog even terug op zijn 50 stadionconcerten! “Wauw. Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen jaren de moeite heeft genomen om naar ons toe te komen. Om samen met ons van elke avond een hoogtepunt te maken. Want elk jaar en elk concert loop ik het podium af met het idee; leuker dan dit kan het echt niet worden. En elk jaar en elk concert blijkt dat toch weer te kunnen. Laten we hier met z’n allen nog heel lang mee doorgaan. Wie net als ik nog even wil nagenieten hebben we een TOF FILMPJE.

BURO2010 verzorgt voor Guus Meeuwis/Modestus exclusief de besloten boekingen: info@buro2010.nl / 036-7600140

Boek Guus MeeuwisKlik hier voor kaarten / www.guusmeeuwis.nl 
Fotocredit: Bart Heemskerk

Gerelateerd nieuws