BURO2010
24/06/16

Derde theatertour voor Miss Montreal

Miss Montreal, de band onder leiding van Sanne Hans, gaat de Nederlandse theaters in met de theatershow genaamd “…. Sssss… Ach, laat ook maar”. Het is de derde theatertour voor Miss Montreal.

Tijdens de theatershow zal frontvrouw Sanne, net als bij haar vorige theatershow, ‘onmeunig’ veel van haar ziel blootleggen door persoonlijke verhalen uit haar dagelijkse leven. En de muziek zal meer dan in de afgelopen twee theatershows de boventoon voeren. Samen met Thijs, Mitch, Peter en Kobus, de mannen van de band, is Miss Montreal een echte band die rockt en rolt.

Miss Montreal stond in de eerste helft van dit jaar volop in de belangstelling als jurylid van The voice of Holland, en ook in het zevende seizoen van The voice of Holland zal ze weer plaats nemen in de welbekende stoel. Daarnaast kwam in april 2016 haar nieuwe album ‘Don’t Wake Me Up’ uit en gaf ze haar eigen concert in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Voor wie nog nooit een theatershow van Miss Montreal heeft bijgewoond zal dit een bijzondere kennismaking worden. En voor de vaste bezoekers voelt het als thuiskomen.

De theatertour gaat op 22 maart 2017 van start en eindigt in juni.

Gerelateerd nieuws