BURO2010
26/11/15

Extra theatershow van Racoon in Heineken Music Hall

Racoon geeft op 30 april een extra theaterconcert in de Heineken Music Hall. De show onder de titel ‘All In Good Time’ is toegevoegd omdat de landelijke theatertour vanaf februari op veel plaatsen uitverkocht is.

De kaartverkoop voor de extra show start vandaag om 20:00 uur via www.racoonhmh.nl.

Zanger Bart van der Weide:

‘Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden om in de Heineken Music Hall te spelen. Komend jaar wordt wel een hele bijzondere als we voor het eerst voor een zittend publiek spelen in zo’n grote zaal als de HMH. We kijken er naar uit!’

Tijdens de theatertour zal de band naast de grote hits veel liedjes spelen van het nieuwe album ‘All In Good Time’.

Racoon werd de afgelopen jaren bekroond met onder andere drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Popprijs in 2012. Ze speelden op alle grote festivals en scoorden in hun carrière hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick.’

Op 28 november geeft Racoon haar grootste concert in de geschiedenis van de band in de Ziggo Dome. Dit concert is inmiddels geheel uitverkocht. Na de grootsheid van de Ziggo Dome verkiest de band in het voorjaar de intimiteit van de theaterzalen.

Racoon ‘All In Good Time’ Theatertour
Heineken Music Hall (seated)
30 april 2016

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende rangen vanaf 29,50 EURO (exclusief servicekosten) en zijn vanaf donderdag 26 november om 20:00 uur te bestellen via www.racoonhmh.nl.

Gerelateerd nieuws