BURO2010
  • Nieuwsflits
    Nieuwsflits
08/02/18

Februari Nieuwsflits

FULL COLOUR INNERCIRCLE - BY DJ LA FUENTE

La Fuente kleurt met FCIC jouw event!

De eerste shows van Full Colour Innercircle waren allemaal stijf uitverkocht, en ook 9 maart aanstaande lijkt weer fullhouse te worden. Niet gek, want de ingrediënten voor een mega-feest zijn binnen dit concept allemaal aanwezig: internationale DJ La Fuente, busladingen met de nieuwste special effects, state-of-the-art led licht en geluid en een waanzinnige dance-crew inclusief TED! Check hier de oogverblindende party-crew van Full Colour Innercircle. Dit waanzinnige concept met DJ La Fuente kleurt ook jouw event! Bel/mail snel, want de agenda loopt goed vol!

Meer informatie…


Rowwen Heze inhuren

Rowwen Heze vliegt mee met Amstel LIVE!

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! De grootste kroeg van Nederland vliegt op 15 september 2018 naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. Rowwen Hèze vliegt mee, samen met o.a. Anouk, Guus Meeuwis, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. In een later stadium zullen er nog meer artiesten aan het programma worden toegevoegd.

Meer informatie…


First Showband themablokken boeken

First Showband wint Music For The Soldiers pitch

Binnenkort zal First Showband vele kazernes in Nederland aandoen. De veelzijdige allround show- & begeleidingsband won onlangs de pitch die het Ministerie van Defensie (Productgroep O&O) had uitgeschreven onder meerdere bands en bureaus. Vooral de bezetting, incl. 2 zangeressen, en de vele thematische showBLOCKS sprak de opdrachtgever aan. First Showband begeleidt vele artiesten in Nederland en is inmiddels een begrip in het landschap van events, festivals en plein/tentfeesten. De besloten boekingen van First Showband zijn momenteel inclusief gratis LED-Wall.
Meer informatie…


Kimberly door naar halve finale TVOH

Afgelopen vrijdag bracht Kimberly het nummer ‘Earth Song’ van Michael Jackson tijdens de kwartfinales van The Voice Of Holland. Met dit gewaagde nummer wist de sympathieke zangeres uit Lelystad heel Nederland te raken.

Dat deed ze al eerder met het prachtige ‘Hello’ van Lionel Richie. Maar ook uptempo songs brengt ze fantastisch! In het land treedt Kimberly dan ook op met twee danseressen. Het repertoire is dansbaar, internationaal en feestelijk…maar ook enkele ballads ontbreken niet als het past in de setting. We zijn benieuwd waar dit avontuur voor Kimberly gaat eindigen? Boek nu de topper van TVOH voor jouw event of festival.

Meer informatie…


MILLI VANILLI (Fab Morvan) with LIVE BAND

Milli Vanilli op Bevrijdingsfestival Den Haag

Op 5 mei zal Milli Vanilli (Fab Morvan) met live band optreden op mainstage van Bevrijdingsfestival Den Haag. Op het Malieveld worden 50.000 bezoekers verwacht. In de jaren ’80-90 verkocht Milli Vanilli worldwide meer dan 14 miljoen albums & 33 miljoen singles! De wereldhits: ‘Girl You Know It’s True’, ‘Girl I’m Gonna Miss You’, ‘Baby Don’t Forget My Number’ and ‘Blame It On The Rain’. Deze live bandsensatie is dé grote internationale verrassing op eighties-nineties party’s, festivals en business-events. Milli Vanilli (Fab Morvan) is te boeken met tape, als gastsolist en als live-band.

Meer informatie…


Do zingt Brabant tijdens Heerenzitting in Eindhoven

Zangeres en presentatrice Do had een zaal met heren goed in bedwang onlangs tijdens de Heerenzitting in het Pullman hotel in Eindhoven. In een fraai decor zong Do het nummer Brabant, tot genoegen van de mannen. Later die middag gingen de voetjes van de vloer toen ze met haar danseressen een tweede uptempo tape-performance deed. Het gaat goed met DO. Momenteel schrijft ze nieuw materiaal en is ze veelgevraagd, zowel als gastsoliste, presentatrice en met haar unieke ‘Plug-and-Play’ tape-act (incl. 2 danseressen en gitarist). Do is zo veelzijdig, dat voor elk event een passende optreedvariant besproken kan worden.

Meer informatie…


Angela Groothuizen te boeken als Babs op bruiloften

Dat Angela Groothuizen veelzijdig is, dat is geen nieuws. Dat Angela tegenwoordig ook te boeken is als Babs (Ambtenaar Burgerlijke Stand) dat is wel het benoemen waard. Nadat Angela in het Tv-programma Gordon Gaat Trouwen te zien was, hebben we vele aanvragen ontvangen en huwelijks- voltrekkingen kunnen inplannen, ondanks haar drukke media agenda. Angela weet als geen ander de gevoelige snaar te raken en kan eventueel ook met haar pianist optreden… Uiteraard alles ‘op maat’. Zoek jij een te gekke en originele invulling van je bruiloft ceremonie?

Meer informatie…


Uitverkocht theater voor Lois Lane (Unplugged)

Het romantische theaterkerkje Op Hodenpijl te Schipluiden was zondagmiddag 28 januari jl. tot de nok gevuld met gasten die genoten van Lois Lane Unplugged. Vele eigen hits, maar o.a. ook ABBA- en Motownsongs werden akoestisch gebracht in de mini-bezetting: piano, bas, percussie/gitaar/backing. Lois Lane is veelgevraagd als tape-act, met live band, als gastsolistes en nu dus ook in een Unplugged bezetting voor huiskamerconcerten of theaters/kerken. Nog dit jaar komt BURO2010 met een speciaal Pop-Up theateraanbod van meerdere artiesten, gericht op minitheaters, kerken, industriële locaties en Cultureel erfgoed.

Meer informatie…

Gerelateerd nieuws