BURO2010
  • Kimberly, internationale klasse!
    Kimberly, internationale klasse!
11/01/18

Nieuw bij BURO2010: Kimberly (TVOH)

Kimberly (TVOH) is een geweldig artieste en een prachtige verschijning!
Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston.
Op haar 16 jarige leeftijd kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly start op het conservatorium Artez in Enschede.
Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”.

Door haar professionele aanpak werd zij al snel opgemerkt en geboekt door diverse agencies in binnen- en buitenland. Een droom kwam uit.

Gaat er opnieuw een droom uitkomen?
Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOH deel te nemen. Inmiddels is het programma in volle gang en hebben meer dan 1 miljoen Nederlanders Kimberly in hun armen gesloten. Ook de jury is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen; Ali werd instant verliefd en Waylon ontfermde zich over haar veelzijdige talent. Zou Kimberly as. vrijdag door gaan naar de liveshows en komt er wederom een droom uit?

Agenda geopend
Kimberly (Maasdamme) treedt op met 2 danseressen. De setlist is uptempo en super dansbaar, herkenbaar en bevat natuurlijk ook enkele schitterende ballads (zoals o.a. Hello).
De agenda is nu geopend en Kimberly is exclusief te boeken bij BURO2010: 036-7600140 / info@buro2010.nl

Gerelateerd nieuws