BURO2010
  • Kimberly in Toyota commercial
    Kimberly in Toyota commercial
01/05/18

Kimberly in Toyota Commercial

 

Vanaf vandaag is zangeres Kimberly (bekend uit TVOH) voor een langere periode het gezicht én de sound(!) van een grootschalige Toyota campagne genaamd This is the moment.

In de commercial is Kimberly in diverse rij-shots te zien en zingt zij uiteraard de gelijknamige en uptempo themasong. De campagne zal in diverse media uitgerold worden, eerst nationaal en potentieel internationaal.

De unieke muzikale activatie tussen de twee topmerken “Toyota en Kimberly” is mede tot stand gekomen dankzij reclamebureau Etcetera, The Missing Sync en Winners Entertainment/BURO2010.

Als bekend entertainmentmarketingbureau verbindt BURO2010 merken en entertainment met creatieve strategische merkkoppelingen, reclamecampagnes, sponsoring, radio-/tv commercials, voice-over werkzaamheden, product promoties, events, concerten, merkactivitaties en andere vormen van live-communicatie.

Uw merk ook koppelen aan live-entertainment? Voor info en boekingen van Kimberly: www.buro2010.nl – 036-7600140 – info@buro2010.nl

Prijs Kimberly (TVOH) boeken?

Wilt u Kimberly (TVOH) boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Kimberly (TVOH) en de beschikbaarheid van Kimberly (TVOH)?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Kimberly (TVOH). Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Kimberly (TVOH).

Gerelateerd nieuws