BURO2010
23/12/16

Guus Meeuwis laat het sneeuwen in Amsterdam

Op 2 & 3 december sneeuwde het in Amsterdam! In de Ziggo Dome tijdens de eerste editie van Groots met een zachte G – De Wintereditie, om precies te zijn. Guus gaf zijn fans Sinterklaas, de Kerstman, een muzikale terugblik én vooruitblik en vooral veel sneeuw. Heel veel sneeuw … haha!

In een 2,5 uur durende show stapelden de hoogtepunten zich op; van een optreden van olympisch kampioene Sanne Wevers op de balk, tot Jeroen van Koningsbrugge die de rol van Kerstman op hilarische wijze invulling gaf en van de hitsingle “Tabee” met Diggy Dex tot Guus zijn muzikale belofte voor 2017: Charl Delamarre.
Guus Meeuwis: “Man dit was gaaf! Van begin tot eind heb ik met een glimlach van oor tot oor staan genieten van ons publiek en alle gasten die voorbij kwamen. Ik heb écht genoten. Sanne was spectaculair, Jeroen hilarisch, Charl onwijs goed en Diggy de klap op de vuurpijl. We wilden iets anders dan in het stadion in Eindhoven, maar wel de tent op z’n kop zetten en ik denk dat dit gelukt is haha. Deze avond smaakt heel erg naar een traditie!”

Gerelateerd nieuws