BURO2010
16/11/16

Kensington, Racoon en Broederliefde op Concert at SEA

Kensington, Racoon en Broederliefde op Concert at SEA

Kensington, Racoon, Broederliefde en organisator BLØF spelen volgend jaar op Concert at SEA, 30 juni en 1 juli 2017. De eerste namen werden zojuist bekend gemaakt door BLØF-zanger Paskal Jakobsen bij het NPO Radio 2-programma Wout2Day. Op donderdag 24 november om 10:00 uur start de kaartverkoop van weekendkaarten en overnachtingsarrangementen via www.concertatsea.nl. Het festival was afgelopen jaar in recordtempo uitverkocht.

“Het is heerlijk om samen met onze bezoekers nu alweer vooruit te kijken naar de zomer. Met deze eerste namen is de start gemaakt voor die mooie twee dagen op de Brouwersdam. En we zijn natuurlijk nog lang niet klaar met de line-up.’, aldus BLØF-zanger Paskal Jakobsen.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland met 40.000 bezoekers per dag. Het is tevens het paradepaardje van BLØF, die het festival in 2017 voor de twaalfde keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

Poster - CAS 2017[6]

The post Kensington, Racoon en Broederliefde op Concert at SEA appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws