BURO2010
08/09/14

Kris Berry & Perquisite kondigen afscheidsconcert aan

Kris Berry & Perquisite geven op 15 november in de Amsterdamse Bitterzoet hun laatste gezamenlijke show in Nederland. Na meer dan een jaar touren kondigde het duo dat afgelopen weekend aan tijdens hun optreden op Into The Great Wide Open.

Perquisite zegt:

“Het was een mooi jaar, dat we op een bijzondere manier willen afsluiten. We zijn vorig jaar juni begonnen met de eerste intieme shows in Amsterdam en daarom leek het ons gepast de tour ook intiem af te sluiten, met een akoestisch optreden in de Bitterzoet.”

Kris Berry:

“Het wordt niet alleen een afscheid maar ook een feest! We willen met onze trouwe fans vieren wat we het afgelopen jaar samen met onze band hebben neergezet.”

Album

Het gezamenlijke album ‘Lovestruck Puzzles’ van Kris Berry & Perquisite kwam september vorig jaar uit in Nederland en werd met veel enthousiasme ontvangen door de pers.

Single ‘Let Go’ werd 3FM Megahit en daarnaast werd de plaat genomineerd voor de 3FM Awards in de categorie ‘Beste Album’. Onlangs nog werd het album uitgebracht in Japan.

Kris Berry en Perquisite zijn los van elkaar ook weer druk bezig: Kris Berry is in oktober support-act voor de Engelse tour van Caro Emerald en Perquisite legt momenteel de laatste hand aan de liedjes voor de film ‘Wiplala’, die vanaf 19 november in de bioscoop te zien zal zijn.

De voorverkoop voor het afscheidsconcert start op 12 september via www.paradiso.nl.

Gerelateerd nieuws