BURO2010
21/04/16

Miss Montreal – House Upon The Hill

Morgen komt het nieuwe album van Miss Montreal uit. ‘Don’t Wake Me Up’ is het vijfde studioalbum dat de band met frontfrouw Sanne Hans uitbrengt. Vanaf vandaag kun je alvast luisteren naar het prachtige nummer ‘House Upon The Hill’ op Spotify.

Het nummer werd samen geschreven met singer-songwriter Will Knox. Hij schreef al eerder als co-writer samen met Dotan de nummers ‘Let The River In’ en ‘Hungry’.

De release wordt morgen gevierd in een uitverkochte Heineken Music Hall. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de zangeres.

Sanne Hans:

“Ik vind het super spannend om in een uitverkochte Heineken Music Hall te gaan spelen. En tegelijkertijd helemaal te gek! We gaan er alles aan doen om er een top avond van te maken met alle fans!”

Miss Montreal kan leunen op een lange reeks hitsingles als ‘Just A Flirt’, ‘Wish I Could’ (meest gedraaide single op 3FM in 2011), ‘Hoe’ met Nielson, ‘Say Heaven Say Hell’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal Jakobsen van BLØF. Dit jaar mocht ze opnieuw de 3FM Award voor ‘Beste Zangeres’ in ontvangst nemen.

Op televisie was ze al te zien als jurylid in De Beste Singer Songwriter van Nederland en als coach in The Voice of Holland.

3FM Presents 
Miss Montreal 
22 april 2016 
Heineken Music Hall
UITVERKOCHT

Gerelateerd nieuws