BURO2010
01/02/17

Nieuwe clubtour Racoon

Racoon gaat in maart en april op tour langs de Nederlandse clubs. De Zeeuwse band komt in het voorjaar ook met een nieuwe EP. De kaartverkoop van de shows start zaterdag 4 februari om 10:00 uur via de websites van de zalen.

Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar het licht ziet. “Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon”, aldus Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken er dan ook enorm naar uit om de nieuwe nummers live te spelen voor onze fans.”

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de band weer een tour langs het Nederlandse clubcircuit maakt. Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome.

Clubtour Racoon

29 maart – Effenaar, Eindhoven
31 maart – De Oosterpoort, Groningen
5 april – Hedon, Zwolle
7 april – TivoliVredenburg Ronda, Utrecht
8 april – Patronaat, Haarlem
15 april – Metropool, Hengelo
16 april – Paard van Troje, Den Haag
19 april – Doornroosje, Nijmegen
20 april – Parkstad Limburg, Heerlen
22 april – AFAS LIVE, Amsterdam

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 4 februari om 10:00 uur via de websites van de zalen. Kaarten voor de show in AFAS LIVE zijn reeds verkrijgbaar.

Gerelateerd nieuws