BURO2010
02/10/12

Racoon 15 jaar / Release Boek / Start Theatertour / Heineken Music Hall

Op zondag 17 maart geeft Racoon een concert in de Heineken Music Hall. De band viert op deze avond haar 15 jarig jubileum. Waar de band eerder dit jaar in een speciale XL bezetting een concert gaf in een uitverkochte HMH, staat het komende concert in het teken van de beste liedjes uit de afgelopen 15 jaar van Racoon.
Zo scoorden de Zeeuwen grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Liverpool Rain’, speelden ze meerdere malen op Pinkpop en ontvingen ze afgelopen jaar een Edison en drie 3FM Awards.

Het jubileumjaar startte op 28 september met de publicatie door Kick Uitgevers van het boek ‘Racoon: Alles voor het liedje’ en de start van een uitverkochte Racoon theatertournee. Het concert op 17 maart markeert het hoogtepunt van het jubileumjaar.

Of het nu gaat om het ontroeren van theaterpubliek, het massaal laten meezingen van festivalpubliek of een sfeervol optreden tijdens een exclusief besloten event; een optreden van Racoon is gegarandeerd een succes. Informeer naar de mogelijkheden! 

Voor besloten* boekingen van RacoonBel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / racoon@aaa2010.nl 

* Besloten: geen kaartverkoop – publiek op uitnodiging – geen media en/of promotie

Voor openbare boekingen van Racoon
Bel of mail naar Agents After All: 020-5210010 / racoon@agentsafterall.nl

Gerelateerd nieuws