BURO2010
14/02/17

Racoon geeft een concert op Paleis Soestdijk

Racoon geeft op zondag 9 juli een concert in de tuin van Paleis Soestdijk. Het optreden maakt deel uit van de reeks Royal Park Live concerten begin juli. Eerder werd al de komst van Van Morrison op 8 juli aangekondigd. Dat concert was binnen twee dagen uitverkocht. De kaartverkoop van het concert van Racoon start donderdag 16 februari om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

Racoon zit momenteel in de studio om nieuw materiaal op te nemen, en zal nieuwe liedjes afwisselen met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’. De Zeeuwse band is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome.

Na het succes van vorig jaar met concerten van o.a. Damien Rice, BLØF en Counting Crows worden er opnieuw grootschalige popconcerten georganiseerd met de sprookjesachtige setting van Paleis Soestdijk als achtergrond. De Koninklijke residentie, welke werd geopend in 1674, is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.

Onder de noemer ‘Royal Park Live’ is het publiek vanaf 16:00 uur welkom in de paleistuin en staan er verschillende voorprogramma’s op het podium. Via de website is het mogelijk het zomeravondconcert te combineren met een picknick in de paleistuin, een paleisbezoek en Toscaans diner in de paleistuin.

Racoon
Royal Park Live
Paleis Soestdijk
Zondag 9 juli 2017

Staanplaatsen en zitplaatsen op de tribune zijn vanaf 37,50 euro verkrijgbaar en gaan op donderdag 16 februari om 10:00 uur in de verkoop via www.royalparklive.nl. Via de website zijn ook picknickboxen, een paleisbezoek en Toscaans diner in de paleistuin bij te boeken.

Gerelateerd nieuws