BURO2010
02/12/16

Racoon op 22 april in Heineken Music Hall (AFAS Live)

Op zaterdag 22 april staat Racoon opnieuw in Heineken Music Hall. Een uniek optreden in deze concertzaal is voor de Zeeuwse band inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. De kaartverkoop voor de show start maandag 5 december om 10:00 uur via www.racoonhmh.nl.

Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar het licht ziet.

Zanger Bart van der Weide:

“Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon. We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken dan ook enorm uit naar de opnames. Maar we kijken er zelfs nog meer naar uit om de nieuwe nummers ook live te spelen voor onze fans. Dat blijft gewoon te gek.”

Naar goede gewoonte brengt Racoon in de HMH een avondvullend en bijzonder programma, waarbij het nieuwe materiaal wordt afgewisseld met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde vorig jaar nog in een uitverkochte Ziggo Dome. Maar de HMH blijft voor de band een bijzondere en magische plek. “Niet te missen op het concertlijstje”.

Racoon
Heineken Music Hall
22 april 2017

Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €36,- (exclusief servicekosten) en zijn vanaf maandag 5 december 10:00 uur te bestellen via www.racoonhmh.nl

Gerelateerd nieuws