BURO2010
09/12/13

Racoon op 24 april weer in de Heineken Music Hall

Racoon geeft op donderdag 24 april een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit maakte zanger Bart van der Weide vanochtend bekend bij GIEL op 3FM.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.racoon.nl.

HMH

Al twee jaar op rij mocht Racoon de lente muzikaal inluiden met een uitverkochte HMH show, een ervaring die duidelijk beviel.

“Zodanig zelfs dat we er met plezier een traditie van zouden maken”, aldus Bart van der Weide, “en op 24 april zijn we dus alvast opnieuw van de partij voor weer een geweldig feest”.

De Zeeuwse band oogstte het afgelopen jaar veel succes met de single ‘Oceaan’ en mocht o.a. hiervoor meerdere prijzen in ontvangst nemen waaronder drie 3FM Awards, de Popprijs, de Rembrandt-award en de Gouden Notenkraker.

Shoes of Lightning

Op dit moment zet Racoon zich in voor 3FM Serious Request, waarvoor ze ook het themalied ‘Shoes Of Lightning’ hebben geschreven. Alle opbrengsten uit de verkoop van het nummer gaan naar het doel van de actie: het terugdringen van kindersterfte door diarree. Daarnaast stelt de band voor de Serious-Request-veiling, die overigens ook vandaag is gestart, zes VIP-kaarten ter beschikking voor de show van 24 april in de Heineken Music Hall

3FM Presents
Racoon
24 April 2014
Heineken Music Hall

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 32,50 euro per stuk (exclusief reserveringskosten). De kaartverkoop van het concert is inmiddels gestart via www.racoon.nl, Primera vestigingen en telefonisch via 0900 – 9000 500 45.

Gerelateerd nieuws