BURO2010
31/08/17

Racoon op 28 april 2018 in de Ziggo Dome!

Racoon geeft op zaterdag 28 april 2018 een concert in de Ziggo Dome. Ook komt op 6 oktober het nieuwe album, getiteld ‘Look Ahead And See The Distance‘ uit. Speciaal voor fans van de band op Spotify is er een speciale presale gestart welke tot maandag 4 september om 10:00 uur actief is.

Het nieuwe album ‘Look Ahead And See The Distance’ is opgenomen in de ICP Studio’s in Brussel en verschijnt op 6 oktober. “Kleine parels,” noemt gitarist Dennis Huige de collectie van 12 songs die eraan zit te komen, “en we zijn er apetrots op”. De nieuwe single ‘Almost Made It’ is vanaf 1 september overal beschikbaar.

Het concert van 28 april staat in het teken van het nieuwe album ‘Look Ahead And See The Distance ‘. Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.  Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals, en stond in 2015 eerder in een uitverkochte Ziggo Dome.

“Tijdens ons vorige concert in de Ziggo Dome merkten we hoe zeer de zaal ons past voor onze muziek en show. Het nodigt uit om het allerbeste van jezelf te geven, het onderste uit de kan te halen en alle mogelijkheden te benutten die zo’n zaal biedt. Het wordt een bijzondere avond waar we nu al enorm veel zin in hebben.”

Kaarten vanaf 37,50 euro zijn vanaf nu verkrijgbaar en zijn te bestellen in combinatie met een gesigneerd exemplaar van de nieuwe CD of vinyl-editie van ‘Look Ahead And See The Distance’. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.racoonziggodome.nl.

Gerelateerd nieuws