BURO2010
09/04/15

Racoon op 28 november in Ziggo Dome

Racoon geeft op zaterdag 28 november een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De Zeeuwse band bracht onlangs het nieuwe album ‘All In Good Time’ uit. Het concert is de kroon op het succes van de band in de afgelopen vijftien jaar.

De kaartverkoop start zaterdag 11 april om 10:00 uur via www.racoonziggodome.nl

Prijzen

Racoon werd de afgelopen jaren bekroond met onder andere een Edison, acht 3FM Awards en de Popprijs in 2012. Ze speelden op alle grote festivals en scoorden in hun carrière hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

All In Good Time

Het nieuwste album ‘All In Good Time’ werd deels opgenomen in de Abbey Road Studio in Londen en van het opnameproces verscheen de TV-documentaire ‘Blue Days, Song Days’. De band trekt dit voorjaar door Nederland met een uitverkochte tour langs zalen als de Heineken Music Hall.

De Zeeuwse band zal in de Ziggo Dome, naast liedjes van het nieuwe album, de grootste hits spelen, maar ook extra uitpakken met bijzondere orkestraties.

“Het is heel bijzonder dat we onze muziek kunnen spelen in de grootste popzaal van Nederland. We hebben er heel veel zin in en halen alles uit de kast om er in de prachtige setting van de Ziggo Dome een bijzondere avond van te maken met onze fans”, aldus zanger Bart van der Weide.

3FM Presents Racoon
Ziggo Dome
28 november 2015

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 35,- euro (exclusief servicekosten) en zijn vanaf zaterdag 11 april verkrijgbaar via www.racoonziggodome.nl en 450 Primera winkels in Nederland.

The post Racoon op 28 november in Ziggo Dome appeared first on Agents After All.

Gerelateerd nieuws