BURO2010
23/10/12

Racoon op Concert At SEA 2013

De eerste twee namen voor Concert at SEA zijn bekend. Naast organisator BLØF zal ook Racoon optreden op de Brouwersdam. Het Zeeuwse festival wordt dit jaar op 28 en 29 juni voor de achtste keer georganiseerd. Het festival beloont dit jaar vaste bezoekers met een kortingsactie. Vroege beslissers betalen tijdens de early-bird actie, die 4 weken duurt, in plaats van 60 euro 55 euro voor een twee dagen kaart. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 27 oktober om 10:00 via www.concertatsea.nl.

 

Het optreden op Concert at SEA is het eerste zomerfestival dat door Racoon is bekend gemaakt voor 2013. Paskal Jakobsen is blij met de komst van de streekgenoten, ‘Het is geweldig dat het zo goed gaat met Racoon en dat is alle reden om ze dit jaar te vragen om te komen spelen. Racoon is ook huizenhoog favoriet bij ons publiek en daarom zijn we blij dat onze vrienden van Racoon er dit jaar bij zijn op de Brouwersdam.’

Concert at SEA is uitgegroeid tot een van de grootste festivals van Nederland waar tientallen straatheateracts, bands en dj’s gedurende twee dagen de Brouwersdam in Zeeland omtoveren tot een groot feest. Het is tevens het paradepaardje van de bandBLØF, die het festival in 2013 voor de achtste keer organiseert. Het festival markeert voor veel bezoekers het begin van de zomervakantie. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

De kaartverkoop van weekendkaarten en overnachtingsarrangementen start aanstaande zaterdag 27 oktober om 10:00 via www.concertatsea.nl, alle PRIMERA winkels en telefonisch via 0900-9000500.
Wil je Racoon voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws