BURO2010
27/06/13

Racoon verlengt tournee met show in Amsterdam

Racoon geeft op 20 november een voorstelling in het RAI Theater in Amsterdam.

Vanwege de grote belangstelling voor de theaterconcerten van Racoon dit najaar is er een extra voorstelling aan de tournee toegevoegd. De kaartverkoop voor dit extra optreden is al begonnen.

15 Jaar Racoon
De tournee ’15 jaar Racoon’ start op 16 oktober in Terneuzen en trekt vervolgens langs 18 theaters. Meer dan de helft van de theaters is reeds uitverkocht, in de overige theaters zijn nog beperkt tickets verkrijgbaar. Hiermee heeft Racoon één van de snelst verkopende theatertournees van komend seizoen.

Oceaan
Racoon bestaat dit jaar 15 jaar. Het jubileum werd eerder uitgebreid gevierd met drie uitverkochte jubileumconcerten dit voorjaar. Eerder verscheen het album “The Singles Collection”, een verzamelaar met alle Racoon singles inclusief de meest recente platina hitsingle “Oceaan”.

Kaarten voor de voorstelling in het RAI Theater zijn verkrijgbaar vanaf 26,50 euro excl. reserveringskosten via www.ntk.nl en www.racoon.nl

Wil je Racoon voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met met onze collega’s van AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws