BURO2010
08/01/16

The Voice-kandidaat Dave Vermeulen in voorprogramma Miss Montreal

Dave Vermeulen staat met zijn band ‘Voltage’ in het voorprogramma van Miss Montreal in Heineken Music Hall op 22 april. Vanavond nodigde coach Miss Montreal hem hiervoor uit in het RTL4-programma.

Het wordt het grootste concert uit de carrière van de zanger en zangeres. De kaartverkoop van het concert is inmiddels gestart via www.missmontreal.nl.

Dave Vermeulen:

‘Ik zou eerst een misschien een liedje mee mogen spelen. Dat ik nu het voorprogramma mag verzorgen is helemaal te gek. We gaan er een mooi rauw feestje van maken met mijn band.’

Miss Montreal kan leunen op een lange reeks hitsingles als ‘Just A Flirt’, ‘Hoe’ met Nielson, ‘Say Heaven Say Hell’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal Jakobsen van BLØF. In 2014 ontving ze een 3FM award voor ‘Beste Zangeres’ en was ze te zien als jurylid in ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’.

Ze speelde de laatste jaren op talloze festivals waaronder Concert at SEA, Zwarte Cross en haar eigen Bierpop. Op dit moment is Miss Montreal elke week op TV te zien door haar deelname als coach in tv-programma The Voice of Holland. In het voorjaar van 2016 komt er een nieuw album, waarvan eerste single ‘Love You Now’ momenteel veelvuldig op de radio te horen is.

Gerelateerd nieuws