BURO2010
01/09/15

Trijntje Oosterhuis: Exclusief bij AAA2010

Vol trots mogen we bekend maken dat per heden AAA2010 de boekingen zal verzorgen van de fantastische zangeres Trijntje Oosterhuis.

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en albums, boekte ze veel succes met diverse muziekprojecten, concerten en theatertours, en zong ze met diverse – internationaal geroemde – vocale- en instrumentale wereldsterren, zoals o.a. Burt Bacharach, Toots Thielemans, Lionel Richie, Herbie Hancock en Al Jarreau.

Momenteel ligt de focus op haar fantastische nieuwe album (in samenwerking met zangeres Anouk) en bereidt Trijntje zich voor op een uitgebreide clubtour in het najaar.

Daarnaast zal ze in februari 2016 te zien zijn in de 3e editie van ‘Ladies of Soul’: de succesvolle reeks concerten in de Ziggo Dome samen met Ladies; Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer.

Trijntje wordt geroemd om haar veelzijdigheid; Van Total Touch tot Michael Jackson, van Burt Bacharach tot Stevie Wonder en van stevige samenwerkingen met Anouk tot subtiele jazzperformances in kleinere bezetting.

Het repertoire van Trijntje kent geen grenzen, en juist dat(!) maakt haar zo geschikt voor vrijwel elk event. Samen met u creëren we graag de juiste setting, die perfect zal aansluiten bij de entourage van uw event!

Trijntje Oosterhuis is (o.a.) als volgt in te zetten:
• met haar live band (4 tot ca 8 personen)
• met pianist of gitarist
• met haar jazztrio (of in kleinere bezetting)
• solo met een tape-optreden (alleen besloten boekingen)
• als gastsoliste met diverse andere bands/orkesten
Informeer nu naar de mogelijkheden!

Voor boekingen van Trijntje Oosterhuis:
Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

Gerelateerd nieuws