BURO2010
06/05/10

Wicked Jazz Sounds en Boris organiseren tour vol funk soul en jazz

“Wicked Jazz Sounds en Boris hebben samen voor negen shows een bijzonder avondvullend programma opgezet, �The Groovalicious Tour�. Met van de eerste tot de laatste minuut de Nederlandse crème de la crème van funk, soul en jazz. Jenny Lane zal de avond openen, gevolgd door de Wicked Jazz Sounds Band en Boris & band met een feature van DO of Caro Emerald.
De Wicked Jazz Sounds Band debuteerde begin dit jaar met haar album ‘The Biggest Sin’. Sinds deze start verovert ze de podia met haar dansbare mix van diverse stijlen. Boris & band touren sinds begin 2009 rond na de release van zijn derde succesvolle album ‘Live My Life’.
Tijdens ontmoetingen onderweg zijn de bands op het idee gekomen om hun kwaliteiten te bundelen. Met ruim dertig topmuzikanten, zangers en zangeressen op het podium wordt deze swingende belevenis een must see voor iedere muziekliefhebber.
De tour doet in totaal negen zalen aan in de periode december tot en met februari. Op 23 december zal in Paradiso de Xtra Large Edition van deze tour worden gehouden waarbij er nog enkele andere bands geprogrammeerd zijn. Deze namen worden later bekend gemaakt. “

Gerelateerd nieuws