BURO2010
 • Patricia van Haastecht
  Patricia van Haastecht

  Offerte

  Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  Gegevens aanvrager

  Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

  Gegevens optreden/evenement

  Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

  Patricia van Haastrecht

  Patricia van Haastrecht boeken?

  Patricia van Haastrecht is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer.
  Zij volgde lessen & workshops in spel ( o.a. Jeroen Krabbé, Frederik de Groot en Lieneke le Roux) en masterclasses van oa Arjan Ederveen, Frans Mulder en Inge Ipenburg (cameratechniek). In 2015 behaalde zij de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) intensive course in Kopenhagen.

  Theater: Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan ( 2016 /17bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink ( 2014 onder regie van Fred Florusse).
  Momenteel is zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman, theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017).

  Prijzen: 2017: Musicalworld nominatie voor doorbraak
  2010: Winnares Jos Brink Genesius Penning (uit handen van Simone Kleinsma)

  TV/Film: Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade)

  Solo: Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste solo concert waarbij ze haar veelzijdigheid laat zien en horen, van musical (Defying Grafity uit Wicked)  tot klassiek. En van pop classics van Queen (Somebody to love) tot Celine Dion & Barbra Streisand (Tell Him) naar het door haar zelf geschreven stuk ‘I’m here’.

  Patricia zong in 2021 in de finale van het TV programma ‘We Want More’ en behaalde hiermee een derde plek. De single werd geproduceerd door Albert Harvey die eerder werkte met oa David Guetta, J Balvin, Mr Probz en Marco Borsato.

  Naast haar finaleplaats in ‘We Want More’ en ‘The voice of Holland’ (2019), gaf Patricia (31) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

  www.patriciavanhaastrecht.nl

  Interesse in ander entertainment? Klik hier voor het grootste overzicht van entertainment in Nederland.

   

  Haar laatste single: GRAVITY

  Meer info vind je hier.

  Prijs Patricia van Haastrecht boeken? 

  Wilt u Patricia van Haastrecht boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Patricia van Haastrecht en de beschikbaarheid van Patricia van Haastrecht?

  BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Patricia van Haastrecht . Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Patricia van Haastrecht.

  Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

  Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Tape optreden met piano
  • Met band (4 muzikanten)
  • Live streaming
  • Als gastsoliste

  Social media Patricia van Haastrecht

  Twitter

  Video

  Nieuws Patricia van Haastrecht