BURO2010
Offerte Persfoto Website

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

PATRICIA

PATRICIA boeken?

Patricia van Haastrecht gaat niet alleen vanaf nu verder onder de naam PATRICIA, maar brengt het komende jaar flink veel nieuwe muziek uit. De eerste tracks die onder de nieuwe naam zijn verschenen zijn Not so different, geschreven door Patricia zelf samen met Albert Harvey, Memru Renjaan, Debrah Jade, Abi Jones en Nicholas Lamb en My heart ( Debrah Jade, Jerrell Moore, Memru Renjaan en Albert Harvey). Harvey tekende ook voor de producties van de songs.

Naast haar finaleplaats in The voice of Holland (2019), gaf PATRICIA (33) nu 2 jaar geleden, haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende voor het eerst bij een muzieklabel. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

In 2020 werkte PATRICIA vooral aan nieuwe eigen muziek, die zij een jaar later presenteerde in het TV-programma We Want More en daarna uitbracht via de bekende streaming portals. In die periode ontmoette zij ook producer, componist en songwriter Albert Harvey (David Guetta, J.Balvin, Mr.Probz).

Begin 2022 tourde PATRICIA door Nederland met live band in Tribute to Bee Gees. Later dit jaar is zij naast Hans Klok te zien in The Harbour Club Theater. Volgend jaar staat naast nieuwe releases en een EP een tweede Clubtour op de planning.

www.patriciavanhaastrecht.nl

Interesse in ander entertainment? Klik hier voor het grootste overzicht van entertainment in Nederland.

Boekingsinformatie PATRICIA 

Wil je PATRICIA boeken of inhuren voor een optreden op jouw personeelsfeest, bedrijfsevenement, openbaar event of privéfeest? De basisprijs voor een optreden van PATRICIA bedraagt € 2.275 exclusief BTW en Buma. Een optreden PATRICIA van  duurt ca. 30 minuten.

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van PATRICIA. Voor vragen over beschikbaarheid en voorwaarden, kun je rechtstreeks contact opnemen met han@buro2010.nl, hij helpt je met plezier verder!

Wil je andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl.

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Tape optreden met piano
  • Met band (4 muzikanten)
  • Live streaming
  • Als gastsoliste

Social media PATRICIA

Video

Nieuws PATRICIA