BURO2010
  • Patricia van Haastecht
    Patricia van Haastecht

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht boeken?

Naast haar finaleplaats in ‘The voice of Holland’ (2019), gaf Patricia van Haastrecht (32) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.  In 2020 werkte Patricia vooral aan nieuwe eigen muziek. De nieuwe songs presenteerde zij in 2021 in het TV-programma ‘We Want More’ en behaalde opnieuw een finaleplek in de show. De tracks werden uitgebracht via de bekende streamingportals met als single ‘Gravity’ die werd geproduceerd door Albert Harvey (David Guetta, J.Balvin, Mr.Probz). Met hem werkt Patricia momenteel aan nieuw materiaal dat later dit jaar moet uitkomen. Begin 2022 gaat zij touren langs de Nederlandse theaters met live band in Tribute to Bee Gees.

www.patriciavanhaastrecht.nl

Interesse in ander entertainment? Klik hier voor het grootste overzicht van entertainment in Nederland.

 

Haar laatste single: GRAVITY

 

Prijs Patricia van Haastrecht boeken? 

Wilt u Patricia van Haastrecht boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Patricia van Haastrecht en de beschikbaarheid van Patricia van Haastrecht?

BURO2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de boekingen van Patricia van Haastrecht . Neem contact op via info@buro2010.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Patricia van Haastrecht.

Wilt u andere bekende zangeressen boeken of inhuren bekijk dan ook de zangeressen op onze portal www.artiestenburo2010.nl

Boekingsmogelijkheden

  • Tape optreden
  • Tape optreden met piano
  • Met band (4 muzikanten)
  • Live streaming
  • Als gastsoliste

Social media Patricia van Haastrecht

Nieuws Patricia van Haastrecht